Lirik Lagu Lungo o – Happy Asmara

    Lirik Lagu Lungo o
    Lagu Lungo o - Happy Asmara (Tangkap Layar/YOUTUBE)

    Pelitabanten.com – lungo o yang dinyanyikan oleh Happy Asmara, dirilis pada 30 2020 lalu, melalui channel FORTUNA ENTERPRISE. Hingga sudah ditonton sebanyak 4,2 juta kali.

    Berikut Lirik Lagu Lungo o – Happy Asmara :

    Aku wes lilo, uwes iso nompo
    Yen lungamu mergo wong liyo

    Opo iseh kelingan kowe karo aku
    seng tau ngancani susah senengmu
    Nanging opo kenyataan
    Kowe nglarani ati
    Kabeh janji manismu ora ono

    Aku ramekso koe dadi jodoku
    Seng tak jalok seko atimu
    Nek pancen sliramu kui
    Tulus tresno karo aku
    Ra bakal lungani aku
    Mergo kurangku

    Nggo ngopo aku nggondeli
    Dinggo ngopo aku nggetuni
    Jodoh lan rejeki
    Neng tangane gusti

    Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
    Timbang neng kene jebule mung kepekso
    Aku wes lilo, uwes iso nompo
    Yen lungamu mergo wong liyo

    Berikut Video Klip Lirik Lagu Lungo o – Happy Asmara :