Senin, 30 Januari 2023

Topik: Lavora

Lirik Lagu Pengen Bali – Lavora (Jujur Aku Iseh Sayang Kowe)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Pengen Bali - Lavora (Jujur Aku Iseh Sayang Kowe) : Wingi krungu kabar Yen koe wes ono sing liyane Rasane remuk...

Lirik Lagu Rasah Bali Lavora Feat Ena Vika (Rungokno Kangmas Aku Gelo)

Pelitabanten.com - Berikut Ini Lirik Lagu Rasah Bali Lavora Feat Ena Vika (Rungokno Kangmas Aku Gelo) : Opo ora ngerti roso ati iki Bien kowe tau...

Berita Banten