Lirik Lagu Pengen Bali – Lavora (Jujur Aku Iseh Sayang Kowe)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Pengen Bali – Lavora (Jujur Aku Iseh Sayang Kowe) :

Wingi krungu kabar
Yen koe wes ono sing liyane
Rasane remuk loro
Mergo ngelingi awak dewe tau dadi siji

Saiki aku ngaku salah
Kudune biyen ora pisah
Yen garise kudu koyo ngene
Isone mung nrimo nanging ati iki durung lilo

Jujur aku iseh sayang koe
Rasane ora iso ngelaleke
Roso iki raiso diapusi
Saestu ati kulo pengen bali

Biyen kelangan, saiki dadi kenangan
Nyobo nglaleke nanging angel rasane

Saiki aku ngaku salah
Kudune biyen ora pisah
Yen garise kudu koyo ngene
Isone mung nrimo nanging ati iki durung lilo

Jujur aku iseh sayang koe,
Rasane ora iso ngelaleke
Roso iki raiso diapusi,
Saestu ati kulo pengen bali

Jujur aku iseh sayang koe,
Rasane ora iso ngelaleke
Roso iki raiso diapusi,
Saestu ati kulo pengen bali

Saestu ati kulo pengen bali

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis