Topik: GildCoustic

Lirik Lagu Seneng - GildCoustic
00:05:13

Lirik Lagu Seneng – GildCoustic

Pelitabanten.com - Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Seneng - GildCoustic: Seneng e atiku Gandeng karo sliramu Iso gawe nyaman, perhatian, bungah tenan. Lucu ne tingkahmu Gawe aku ngguyu, Seneng ati...
Lirik Lagu Alum - GildCoustic
00:05:32

Lirik Lagu Alum – GildCoustic

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Alum - GildCoustic : Rosoku sik podo Ora bedo ora nglio Sing tak karep kowe ono Ngancani sak iki wis bedo Kok angelmen...
Lirik Lagu Ginio - GildCoustic
00:06:22

Lirik Lagu Ginio – GildCoustic

Pelitabanten.com - Berikut Ini Lirik Lagu Ginio - GildCoustic : Aku kelingan sliramu Medot tresno segampang iku Opo koe uwis lali Marang sumpah seng mbok sanggupi Janji sing mbien...
Lirik Lagu Nemen - GildCoustic
00:05:04

Lirik Lagu Nemen – GildCoustic

Pelitabanten.com - Berikut Ini Lirik Lagu Nemen - GildCoustic : Kudune kowe ngerti Tresnoku nomer siji Penak e leh mu blenjani janji Kowe tego nglarani Usahaku wes ra kurang...

Berita Banten