Lirik Lagu Alum – GildCoustic

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Alum – GildCoustic :

Rosoku sik podo
Ora bedo ora nglio
Sing tak karep kowe ono
Ngancani

sak iki wis bedo
Kok angelmen we di toto
Kowe nggawe kuciwo
Nglarani

Percoyo kondo mu ra bakal gawe cidro
Nemen sak iki we gawe loro
Kowe nglarani ra kiro”

Opo kurang lehku gemati
Apik elekmu tak tampani
Kudune we iso ngerteni
Ginio ngelarani

Kembang ati sing tak rumati
Alum sak iki wis ra wangi
Kabeh ki kowe sing jalari
Karma ra kleru nekani

Manut pripun saene
Masio ati remuk sak kabehane