Lirik Lagu Seneng – GildCoustic

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Seneng – GildCoustic:

Seneng e atiku
Gandeng karo sliramu
Iso gawe nyaman, perhatian, bungah tenan.

Lucu ne tingkahmu
Gawe aku ngguyu,
Seneng ati iki, ono kowe sing gelem ngancani..

Sak bendino kelingan esem mu,
Ra iso ilang soko pikiranku.

Tresno ku neng kowe, poll kae.
Ra ono sing iso misah ake.
Sayangku neng kowe. Poll kae.
Cukup kowe sing tak perjuangke, ra ono liyane.

Susahmu yo susahku
Seneng mu senengku
Kowe pepujan ati
Sak lawase dadi siji

Tresno ku neng kowe, poll kae.
Ra ono sing iso misah ake.
Sayangku neng kowe. Poll kae.
Cukup kowe sing tak perjuangke, ra ono liyane.

Tresno ku neng kowe, poll kae.
Ra ono sing iso misah ake.
Sayangku neng kowe. Poll kae.
Cukup kowe sing tak perjuangke, ra ono liyane.