Topik: Aftershine

Lirik Lagu Kalah - Aftershine, Restianade
00:08:32

Lirik Lagu Kalah – Aftershine, Restianade

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Kalah - Aftershine, Restianade : Opo ora kelingan Wingi genggam tangan ku Curhat tentang mantan mu Ning saiki malah ninggal aku Aku...
Lirik Lagu Aku Ikhlas - Aftershine, Damara De
00:05:26

Lirik Lagu Aku Ikhlas – Aftershine, Damara De

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Aku Ikhlas - Aftershine, Damara De : Aku nglakoni kabeh iki Ikhlas seko ning ati Nggo sliramu Duh kang mas sepurane yen aku Nggawe...
Lirik Lagu Tekan Semene - Aftershine (Aku Sing Berjuang Aku Sing Kelaran)
00:05:45

Lirik Lagu Tekan Semene – Aftershine (Aku Sing Berjuang Aku Sing Kelaran)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Tekan Semene - Aftershine (Aku Sing Berjuang Aku Sing Kelaran) : Kowe sing tau nglarani Ninggal tatu ning njero ati Wes...

Berita Banten