Lirik Lagu Aku Ikhlas – Aftershine, Damara De

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Aku Ikhlas – Aftershine, Damara De :

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Kowe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen neng sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo kowe ninggalke aku
Aku pengen neng sandingmu

Pancen iki dalane
Aku ra iso nompo
Aku wes iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu kepiye?
Pengenku nyanding kowe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wes takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro kowe
Pancen dudu jodone

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis