Lirik Lagu Tekan Semene – Aftershine (Aku Sing Berjuang Aku Sing Kelaran)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Tekan Semene – Aftershine (Aku Sing Berjuang Aku Sing Kelaran) :

Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiaanmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiaanmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio

Tekan semene
Critoku ro kowe
Kudu tak ikhlaske
Pancen iki takdire

Wes cukup wae
Rasah diteruske
Ati wes ra kuat
Bingung arep sambat
Pancen kudu lungo
Aku wes kesel
Mbok sio-sio
Mbok siak-siakno

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis