Minggu, 5 Februari 2023

Topik: Farel Prayoga

Lirik Lagu Tresnomu Lungo – Farel Prayoga

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Tresnomu Lungo - Farel Prayoga : Suwi ora ketemu Opo kowe ora kangen aku Aku sek nyandang status bojomu Senajan adoh papan...

Lirik Lagu Mandek Nangis – Farel Prayoga (Banyu Moto Uwes Asat)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Mandek Nangis - Farel Prayoga (Banyu Moto Uwes Asat) : Pingin tak lalekke Kenangan ro kowe Nanging kok angel rasane Aku kudu...
Lirik Lagu Cinta Tak Terpisahkan - Farel Prayoga Feat Dini Kurnia

Lirik Lagu Cinta Tak Terpisahkan – Farel Prayoga Feat Dini Kurnia

Pelitabanten.com - Berikut Lirik Lagu Cinta Tak Terpisahkan - Farel Prayoga Feat Dini Kurnia : Duh, Denok, gandholane ati Tegane nyulayani Janjimu sehidup-semati Amung ono ing lathi Rasa sayangmu...

Lirik Lagu Joko Tingkir – Yeni Inka, Farel Prayoga

Pelitabanten.com - Berikut Lirik Lagu Joko Tingkir - Yeni Inka, Farel Prayoga : Joko Tingkir Ngombe dawet Jo dipikir marai mumet Ngopek jamur nggone mbah wage Pantang mundur...

Berita Banten