Lirik Lagu Tresnomu Lungo – Farel Prayoga

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Tresnomu Lungo – Farel Prayoga :

Suwi ora ketemu
Opo kowe ora kangen aku
Aku sek nyandang status bojomu
Senajan adoh papan dunungmu

Pamitmu lungo mung sedelo
Ra nganti suwi bakal teko
Nanging nyatane kuwi mung coro
Tresnomu ngadoh tresnomu lungo

Telung rendeng telung ketigo
Kowe ra ono teko
Akeh suworo akeh cerito
Neng kono keno gudo

Musim pari wes ganti dele
Ati remuk rasane
Sabarku ngenteni tekamu
Jebul ra ono artine

Suwi ora ketemu
Opo kowe ora kangen aku
Aku sek nyandang status bojomu
Senajan adoh papan dunungmu

Pamitmu lungo mung sedelo
Ra nganti suwi bakal teko
Nanging nyatane kuwi mung coro
Tresnomu ngadoh tresnomu lungo

Telung rendeng telung ketigo
Kowe ra ono teko
Akeh suworo akeh cerito
Neng kono keno gudo

Musim pari wes ganti dele
Ati remuk rasane
Sabarku ngenteni tekamu
Jebul ra ono artine

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis