Lirik Lagu Joko Tingkir – Yeni Inka, Farel Prayoga

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Joko Tingkir – Yeni Inka, Farel Prayoga :

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe

Ning BanyuwangiTuku Ketan
Iki Cerito Anak Rantauan
Lombok Rawit Pedes Tenan
Golek Duwet Kanggo Masa Depan

Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak Bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep Semangat Kanggo Masa Depan

Godong Knikir Godong Koro
Ojo Dipikir Aku Arep Ngliyo
Mangan Jamur Mangan Koro
Aku Jujur Kowe ra Percoyo

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe

Ning BanyuwangiTuku Ketan
Iki Cerito Anak Rantauan
Lombok Rawit Pedes Tenan
Golek Duwet Kanggo Masa Depan

Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak Bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep Semangat Kanggo Masa Depan

Godong Knikir Godong Koro
Ojo Dipikir Aku Arep Ngliyo
Mangan Jamur Mangan Koro
Aku Jujur Kowe ra Percoyo

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis