Lirik Lagu Mandek Nangis – Farel Prayoga (Banyu Moto Uwes Asat)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Mandek Nangis – Farel Prayoga (Banyu Moto Uwes Asat) :

Pingin tak lalekke
Kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane

Aku kudu piye.
Carane ninggalke kowe
Opo sangking gedine
Katresnanku

Aku kudu iso
Nglalekke rupane
Supoyo moto iki iso mandek nangis

Kesel atiku
Krono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi
Kowe mblenjani

Banyu moto
Uwes asat
Krono mikir
Kowe minggat

Banyu moto
Uwes gugur
Krono kowe
Uwes mundur

Marang janjimu
Ning aku

Mendung ning ati
Dadi saksi kowe ninggalke aku
Mendung ning ati
Dadi saksi kowe ninggalke aku

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis