Lirik Lagu Ojo Njaluk Pegat – Fida AP Feat James AP

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Ojo Njaluk Pegat – Fida AP X James AP :

Pancene bener kandane Bapak
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gepuki, mbok pisui

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok, jo cerewet dik
Karo wong lanang
Yo mesti wae
Ora mbok ingoni, ora mbok openi

Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng kelon mas
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene jek kurang
Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan rak melok adang
Cek nggantenge raimu

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat
Pegaten wae to mas

Ojo nekat dik
Ojo-ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang
Pancene bener kandane Bapak

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis