Lirik Lagu Teteh – Doel Sumbang

Pelitabanten.com – Berikut ini Adalah Lirik Lagu Teteh – Doel Sumbang:

Lamun lain teteh awewena
Kelaanan kudu kawin harita
Lamun lain teteh awewena
Terus terang can hayang jadi bapa

Boro-boro rumah tangga
Pan geus puguh gawe oge teu boga
Ngan kusabab teteh awewena
Modal cinta kumaha engke we lah jadina

Syukur geuning hirup aya jalanna
Najan teu leuwih dahar mah teu kurang
Syukur geuning hirup aya jalanna
Najan teu lewih baju mah teu kurang

Sanajan teu bru di juru
Sanajan teu bro di panto
Ngalayah di tengah imah
Pinuh kabungah taya kasusah

Lamun lain teteh awewena
Kelaanan kudu kawin harita
Lamun lain teteh awewena
Terus terang can hayang jadi bapak

Boro-boro rumah tangga
Pan geus puguh gawe oge teu boga
Ngan kusabab teteh awewena
Modal cinta kumaha engke we lah jadina

Syukur geuning hirup aya jalanna
Najan teu leuwih dahar mah teu kurang
Syukur geuning hirup aya jalanna
Najan teu leuwih baju mah teu kurang

Sanajan teu bru di juru
Sanajan teu bro di panto
Ngalayah di tengah imah
Pinuh kabungah taya kasusah