Lirik Lagu Sapu Nyere – Mae Nurhayati (Sapu Nyere Pegat Simpay)

Pelitabanten.com – Berikut ini Lirik Lagu Sapu Nyere – Mae Nurhayati (Sapu Nyere Pegat Simpay) :

Ririungan urang karumpul
Meungpeung deukeut hayu urang sosonoan
Mancakrama jeung babaturan
Urang silih tempas silih élédan

Moal lila jeung babaturan
Hiji wanci anu geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
Bakal mopohokeun katineung urang

Sapu nyere pegat simpay bakal kasorang
Takdir ti Gusti Hyang Widi bakal kalakon
Urang rék pajauh urang rék paanggang
Meungpeung deukeut hayu urang sosonoan

Ririungan urang karumpul
Meungpeung deukeut hayu urang sosonoan
Mancakrama jeung babaturan
Urang silih tempas silih élédan

Ririungan urang karumpul
Meungpeung deukeut hayu urang sosonoan
Mancakrama jeung babaturan
Urang silih tempas silih élédan

Moal lila jeung babaturan
Hiji wanci anu geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
Bakal mopohokeun katineung urang

Sapu nyere pegat simpay bakal kasorang
Takdir ti Gusti Hyang Widi bakal kalakon
Urang rék pajauh urang rék paanggang
Meungpeung deukeut hayu urang sosonoan

Moal lila jeung babaturan
Hiji wanci anu geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
Bakal mopohokeun katineung urang