Lirik Lagu Mangku Purel – Pakde Kabul, Mukidi

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Mangku Purel – Pakde Kabul, Mukidi :

Kowe wes lali omah
Ora Uli Ulian
Senengane Dolan Neng Karaokean
Ngandengi Penyanyi
Ora Cukup Siji
Cekelane Botol
Polahe Koyo Wong Tolol

Ndang Balio Neng Omah
Bojomu Wes Ngenteni
Ora popo ora bakal di Seneni
Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku Wes nate kondo awakmu Uuuu
Ojo Terusan Begitu uye uye
Sumpaho Janji Karo Atimu
Siji
Loro
Telu

Mangku Purel Neng Karaokean
Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru
Mangku Purel dudu penggawean
Luweh penting Mikiro Masa depanmu