Lirik Lagu Lirik Lagu Sepine Wengi – Difarina Indra

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Lirik Lagu Sepine Wengi – Difarina Indra :

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang nambahi kangene ati
Opo ra kelingan naliko pacaran
Kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Nanging saiki kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan
Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis