Lirik Lagu KISINAN 2 – Masdddho

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Lirik Lagu KISINAN 2 – Masdddho :

Atine sopo seng kuat
Yen mung dadi ladang curhat
Hari-hari rasane kecewa berat

Sopo wong sing ora mangkel
Rasane koyo diserkel
Sirah mumet atine kecewa dobel

Koyo koyo nduweni
Wes kadung sepenuh hati
Jebule mung baleni
Kisinan terulang lagi

Bola-bali nggo dolanan
Bola-bali wes kapusan
Janji manis naliko awal pacaran
Dadi badut tak lakoni
Dadi payung wes ngalami
Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahne gusti

Koyo koyo nduweni
Wes kadung sepenuh hati
Jebule mung baleni
Kisinan terulang lagi

Bola-bali nggo dolanan
Bola-bali wes kapusan
Janji manis naliko awal pacaran
Dadi badut tak lakoni
Dadi payung wes ngalami
Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahne gusti

Bola-bali nggo dolanan
Bola-bali wes kapusan
Janji manis naliko awal pacaran
Dadi badut tak lakoni
Dadi payung wes ngalami
Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahne gusti

Kadung elos ora mikir cinta tak pasrahne gusti