Lirik Lagu Infone Masseeh (Ninu Ninu Ninu) – Difarina Indra

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Infone Masseeh (Ninu Ninu Ninu) – Difarina Indra :

Nganti ndangak ndangak mase
Aku kalah sak sembarangane
Trus piye infone mase
Kadung jeru tresnoku neng dek e

Seng kono good looking mase
Neng kene mung spek e wong kere
Terus aku kudu piye
Opo yo kudu cidro slawase

Tak suguhi ati dudu kopi
Nanging bedo nglarani
Tak sanggane dewe lamun iki
Wes ndak kuat mase

Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu ninu ninu

Yo ndak mampu aku
Dudu spech idamanmu
Nuruti karepmu

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis