Lirik Lagu Bojoku Bojone Uwong – Niken Salindry, Rina Aditama

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Bojoku Bojone Uwong – Niken Salindry, Rina Aditama :

Bojoku Bojone Uwong
Bojoku rabi ra ngomong
Bojoku Bojone Uwong
Bojoku rabi ra ngomong

Bojoku Bojone Uwong
Bojoku rabi ra ngomong
Bojoku Bojone Uwong
Bojoku rabi ra ngomong

Bojoku milih berbohong
Bojoku milih berondong
Rapopo kowe nyulek moto
Saiki aku wes kuciwo

Salah opo kurang opo
Nganti kowe tego
Kowe ilingo anak wes limo
Umurmu yo wes tuwo

Langite wes peteng
Udane ra terang
Ra nyongko sing tak sayang saiki ilang

Bojoku milih berbohong
Bojoku milih berondong
Rapopo kowe nyulek moto
Saiki aku wes kuciwo
Bojoku dirabi uwong