Lirik Lagu Alamate Anak Sholeh – Nazia Marwiana (Video)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Alamate Anak Sholeh – Nazia Marwiana (Video) :

Alamate anak sholeh iku papat
Bakdane mukmin, anut ing syariat
Kang dihin, lisane alus ngendikane
Kapindo, mulyaaken ing wong tuwane

Alamate anak sholeh iku papat
Bakdane mukmin, anut ing syariat
Kang dihin, lisane alus ngendikane
Kapindo, mulyaaken ing wong tuwane

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Kaping telu, asih ing bocah cilik-cilik
Uga marang sedulur gawe becik
Kaping telu, asih ing bocah cilik-cilik
Uga marang sedulur gawe becik

Kaping papat, ngamalaken ing ilmune
Dadi tanggung jawab, ora ngawulane
Kaping papat, ngamalaken ing ilmune
Dadi tanggung jawab, ora ngawulane

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur
Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur

Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemuhi bilahi
Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemui bilahi

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur
Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur

Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemui bilahi
Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemuhi bilahi

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم