Lirik Lagu Wirang – Denny Caknan

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Wirang – Denny Caknan :

Sah jam 11 bengi aku mbok tinggalno
Mbok tolak tanpo sebab sing pasti
Nglarani

Aku kadung sayang kadung gadang-gadang
Ngilangmu dadi traumaku
Ngenemen kisah bujangku

Ademe angin wengi teko
Ngancani aku kelangan konco crito
Jane namung masalah tresno tapi kok yo loro

Yen akhire Wirang ben Wirang pisan
Yen akhire loro ben loro tenan
Opo wong tulus wis garise ngene
Slalu ngancani ilang endinge

Tresnoku koyo bonsai anting putri
Mbok sirami rino lan wengi
Masio elok endah di sawangi
Di pekso ra iso gedhi

Sabar ati
Sabar ngadepi
Nandure kembang tukul wirang

Yongalah tenan
Nandes e tenan
We nganggep aku sewates koncomu
Iki namung masalah tresno tapi kok yo loro

Yen akhire Wirang ben Wirang pisan
Yen akhire loro ben loro tenan
Opo wong tulus wis garise ngene
Slalu ngancani ilang endinge

Tresnoku koyo bonsai anting putri
Mbok sirami rino lan wengi
Masio elok endah di sawangi
Di pekso ra iso gedhi

Sabar ati
Sabar ngadepi
Nandure kembang tukul wirang

Yongalah tenan
Nandes e tenan
We nganggep aku sewates koncomu
Iki namung masalah tresno tapi kok yo loro