Lirik Lagu Taman Jurug – Denny Caknan (Cahyaning Bulan)

Pelitabanten.com – Berikut Ini adalah Lirik Lagu Taman Jurug – Denny Caknan (Cahyaning Bulan) :

Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk Ing Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah Kenangan

Ning Kuto Solo, Muda Lan Mudi
Ing Taman Jurug Ing Pinggir Bengawan Solo
Muda Lan Mudi, Awan Lan Mbengi
Do Suko-Suko Nanging Ojo Ngiket Janji

Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk Ing Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah Kenangan

Ngersakne Nopo, Mung Sarwo Ono
Ning Taman Jurug Taman Endah Kuto Solo
Papan Kreasi, Muda Lan Mudi
Sing Tuwo-Tuwo Welinge Ojo Nganti Lali

Ning Kuto Solo, Muda Lan Mudi
Ing Taman Jurug Ing Pinggir Bengawan Solo
Muda Lan Mudi, Awan Lan Mbengi
Do Suko-Suko Nanging Ojo Ngiket Janji

Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk Ing Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah Kenangan

Ngersakne Nopo, Mung Sarwo Ono
Ning Taman Jurug Taman Endah Kuto Solo
Papan Kreasi, Muda Lan Mudi
Sing Tuwo-Tuwo Welinge Ojo Nganti Lali
Sing Tuwo-Tuwo Welinge Ojo Nganti Lali