Lirik Lagu Dumes – Denny Caknan, Wawes

HUT PGRI 2023 SDN SARAKAN III HUT PGRI 2023 SDN SEPATAN V

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Dumes – Denny Caknan, Wawes :

Sepine ro aku, senengmu karo, liyane
Arep cemburu kok dudu sopo sopone
Sing awale perhatian, ning akhire, sliramu sing malah ngilang

Ra pengen, liyane, oh, pengenku siji mung koe
Kenyataan e dudu aku, neng njero atimu

Isih sok kelingan
Kabeh kenangan sing tau dilakoni
Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi
Iso gawe nyaman, ra jaminan, duweni atimu
Koyo lagi wingi
Awakdewe iso ngobrol tekan wengi
Kroso sliramu wong sing paling gemati
Ora nyongko koe, sing paling nglarani

(Koyo lagi wingi)
(Awakdewe iso ngobrol tekan wengi)
Ooo, tekan wengi, oh
Ra nyongko aku, sing paling mbok larani (Larani)

Ra pengen, liyane, oh, pengenku siji mung koe
Kenyataan e dudu aku, neng njero atimu

Isih sok kelingan
Kabeh kenangan sing tau dilakoni
Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi
Iso gawe nyaman, ra jaminan, duweni atimu
Koyo lagi wingi
Awakdewe iso ngobrol tekan wengi
Kroso sliramu wong sing paling gemati
Ora nyongko koe, sing paling nglarani