Lirik Lagu Cundamani – Denny Caknan

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Cundamani – Denny Caknan :

Saben wayah wengi
Mikirno isi ati
Opo tenano tresno iki
Dadi siji

Mantep anggonku mikir
Ra ono sitik kuatir
Cerito iki
Bakal apik ke ukir

Yakin-yakin no
Yakin aku tenanan
Sumpah ing janji
Iluhku netes tenan

Kurang-kurange
Kurangku sepurane
Cen anane ngene

Sayang..
Titip rogoku
Titip roso tresnaku

Seneng iki mung koe seng ngerti
Dadio konco ceritaku
Sepanjang uripku

Lintang..
Suwon ngancani
Suwon sampun nyekseni
Padangi dalan seng tak lewati
Cidro ne ati
Gusti pun ngrampungi

Kurang-kurange
Kurangku sepurane
Cen anane ngene