Lirik Lagu Gak Pernah Cukup – Denny Caknan (Mungkin Ati Sing Tak Wenehi)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Gak Pernah Cukup – Denny Caknan (Mungkin Ati Sing Tak Wenehi) :

Mungkin ati sing tak wenehi
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek’e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Sak pinter-pinter’e lehmu ndelekne
Sak rapi-rapine lehmu ngapusi
Aku tetep ngerti
Mergo tuluse ati

Jane atimu sing tak enteni
Nguatne aku neng urip iki
Nyatane raono
Raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tahu lagi
Cara ku menghibur diri

Mungkin ati sing tak wenehi
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek’e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Sakjane atimu sing tak enteni
Nguatne aku neng urip iki
Nyatane raono
Raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tahu lagi
Cara ku menghibur diri

Mungkin ati sing tak wenehi
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek’e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Ra mbok tanggepi

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis