Lirik Lagu Mendem Wedokan – Denny Caknan Feat Happy Asmara

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Mendem Wedokan – Denny Caknan Feat Happy Asmara :

Mboke…
Aku njaluk dikawinke
Karo sopo to le…
Sing penting ono nyawane

Simbok simbok wetengku luwe
Ono ketan aku tukokno
Simbok simbok aku wis gede
Ono prawan cobo takokno

Thole thole ketane abang
Dicampuri klopo parutan
Thole thole rabine gampang
Paling penting duwe gawean

Aduh simbok penting kawinan
Aku iki wis mendem wedokan
A~duh simbok ra biso turu
awan bengi pengin pengin peengiin… ketemu

Ora gampang wong bebojoan
Kudu biso golek sandang pangan
Yen mung nuruti mendemmu
Opo bojo kok pakani watu

Yen mengkono mbok
aku tak nyambut gawe
golek duwit kanggo nikahan

Iyo thole, dongane mboke
Moga wae biso kaleksanan

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis