Lirik Lagu Wani Gelute – Denny Caknan, Nurbayan

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Wani Gelute – Denny Caknan, Nurbayan :

Dia bidadari
Yang harus ku jaga
Hingga akhir nafasku

Simpenen bondo dunyomu
Ra perlu

Bondo dunyo duk ukurane
Yen mung kanggo ngerah atine
Duet kentalan sing mbok nduweni
Ra iso nggo nikung ati

Helleh yen mung kowe tak pur siji
Mlayuo banter tetep tak tututi
Soal bondo kowe oleh menang
Soal tresno aku sing di sayang

Pasangen kuda – kudamu
Tokno kabeh kanuraganmu
Aku ora bakal mlayu

Wani gelute
Yen kudu pisah ro dek e
Ngemong ku wis suwi
Ngrumat nganti nibo nangi

Wani gelute
Bakal tak jogo selawase
Saking gedene tresnoku
Macem macem aku musuhmu

Bondo dunyo duk ukurane
Yen mung kanggo ngerah atine
Duet kentalan sing mbok nduweni
Ra iso nggo nikung ati

Helleh yen mung kowe tak pur siji
Mlayuo banter tetep tak tututi
Soal bondo kowe oleh menang
Soal tresno aku sing di sayang

Pasangen kuda – kudamu
Tokno kabeh kanuraganmu
Aku ora bakal mlayu

Wani gelute
Yen kudu pisah ro dek e
Ngemong ku wis suwi
Ngrumat nganti nibo nangi

Wani gelute
Bakal tak jogo selawase
Saking gedene tresnoku
Macem macem aku musuhmu

Wani gelute
Yen kudu pisah ro dek e
Ngemong ku wis suwi
Ngrumat nganti nibo nangi

Wani gelute
Bakal tak jogo selawase
Saking gedene tresnoku
Macem macem aku musuhmu

Dia bidadari
Yang harus ku jaga
Hingga akhir nafasku

Simpenen bondo dunyomu
Ra perlu