Lirik Lagu Tresno Liyane – Happy Asmara, Delva

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Tresno Liyane – Happy Asmara :

Kowe sing tak tresnani
Tapi malah tego ngelarani
Kowe sing selalu tak perjuangke
Tapi malah disepelekke

Go ngopo bebarengan
Yen pancen kowe ra sayang
Go ngopo kowe teko
Yen ujunge mung gawe loro

Senajan tresnamu iseh kanggo wong liyo
Mung iso ngempet loro ning jero dodo

Yen pancen kowe arep nyanding tresno liyane
Aku ikhlas lahir batine
Mugo gusti maringi restune
Kowe nyanding tresno liyane

Pangapurane kangmas yen wes nglarani atimu
Jujur aku durung iso nompo sliramu
Pancen iki takdire aku raiso ro kowe
Tekan semene critoku ro kowe

Yen pancen kowe arep nyanding tresno liyane
Aku ikhlas lahir batine
Mugo gusti maringi restune
Kowe nyanding tresno liyane

Ikhlasno aku durung iso nyanding sliramu
Pangarepku kowe oleh penggantiku
Sing luwih sayang, sing luwih tenanan
Aku sadar diri raiso dadi siji

Kowe nyanding tresno liyane
Kowe nyanding
Kowe nyanding tresno liyane

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis