Lirik Lagu STM Sampek Tekane Mati – Happy Asmara, Delva Irawan

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu STM Sampek Tekane Mati – Happy Asmara, Delva Irawan :

Sayang aku tresno kowe (aku ugo sayang kowe)
Parasmu ngedemke atiku (haa aaa haa)
Esemmu ayu ngilangke masalahku
Ngguyumu marai ayemku

Sayang aku ugo tresno kowe
Sabarmu ngademke atiku
Perjuanganmu mung kanggo aku
Bakal tak eman tekane matiku

Podo janjine lan ora bakal ninggalke
Selawase bebarengan karo kowe

Crito tresno iki
Neng atikuu sak lawase
Tak nggo crito anak lan putu
Hubungan iki nibo tangi karo kowe

Ora bakal lungo
Sak durung tutupe nyowo
Aku lan kowe ngukir tresno
Gusti ampun, kulo dipisahno

Kowe lan aku dadi siji
Huuuu uuuu huuuuuuu

Podo janjine lan ora bakal ninggalke
Selawase bebarengan karo kowe

Crito tresno iki
Neng atiku sak lawase
Tak nggo crito anak lan putu
Hubungan iki nibo tangi karo kowe

Ora bakal aku lungo
Sak durung tutupe nyowo
Aku lan kowe ngukir tresno
Gusti ampun, kulo dipisahno
Aku lan kowe ngukir tresno
Gusti ampun, kulo dipisahno