Lirik Lagu Stel Kendo – Dike Sabrina

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Stel Kendo – Dike Sabrina :

Pengene sugih bondo
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe

Alasane nomor siji kui ekonomi
Pingin sugih bondo lan dadi priyayi
Mulo makaryo uripe ditoto
Rasah podo ngersulo rugi tenogo
Alasane nomor loro harga diri
Kakehan ita itu nuruti gengsi
Pengen ra kerjo urip koyo rojo
Lah koe malah ngempong tambah ra ceto

Wes uwes ora usah alasan
Ora usah bimbang
Intine tetep tenang

Pengene sugih bondo
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe

Syalalalala abot senggane
Kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi
Tubruk syahdu syalalalalalala
Ben dino mung sambat wae
Uwes toh le
Rasah dinggo panik ndak dikiro kurang piknik
Lemeske pikire
Wanek-waneke
Utangke tonggone

Stel kendo
Ojo stel kenceng
Lemeske wae
Ojo sepaneng
Disambi ngopi
Golek inspirasi
Rasah kakean atraksi

Stel kendo
Ojo stel kenceng
Lemeske wae
Ojo sepaneng
Disambi ngopi
Golek inspirasi
Rasah kakean atraksi

Pengene sugih bondo
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe
Pengene sugih bondo
Ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo
Kerjo
Pengen akeh duite
Magrong-magrong omahe
Pengen penak uripe
Mbut gawe

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis