Lirik Lagu Selendang Biru – Happy Asmara

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Selendang Biru – Happy Asmara:

Yen kowe njalok lebih
Mending aku seng ngaleh
Yen uwes mati roso
Endang ngomongo
Abote nyonggo katresnanmu

Yen kowe njalok lebih
Mending aku seng ngaleh
Yen uwes mati roso
Endang ngomongo
Ojo mbok gandoli karo selendang mu

Selendang biru seng ono neng pundak mu
Luntur tanpo warno mbekas neng klambiku
Selendang biru .. Seng ono neng pundakmu
Ilang ra bakal mbalek, mbalek neng tanganku
Ilang bareng roso tresnoku

Yen kowe njalok lebih
Mending aku seng ngaleh
Yen uwes mati roso
Endang ngomongo
Abote nyonggo katresnanmu

Yen kowe njalok lebih
Mending aku seng ngaleh
Yen uwes mati roso
Endang ngomongo
Ojo mbok gandoli karo selendang mu

Selendang biru seng ono neng pundak mu
Luntur tanpo warno mbekas neng klambiku
Selendang biru .. Seng ono neng pundakmu
Ilang ra bakal mbalek, mbalek neng tanganku
Ilang bareng roso tresnoku

Selendang biru seng ono neng pundak mu
Luntur tanpo warno mbekas neng klambiku
Selendang biru .. Seng ono neng pundakmu
Ilang ra bakal mbalek, mbalek neng tanganku
Ilang bareng roso tresnoku
Selendang biru gawe mati rosoku