Lirik Lagu Samar – Yeni Inka, Nella Kharisma

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu Samar – Yeni Inka, Nella Kharisma :

Aku mung ngene anane sayang
Mung wong biasa sing lagi berjuang
Ngadepi kahanan ati sing sering kelaran
Bola-bali mung di nggo dolanan

Yen ono kurang-kurangku
Yen ono salah luputku
Ngomongo terus terang sayangku

Ojo mok pendem dewe
Ojo sambat rono rene
Aku samar digawe nyaman liyane

Ngertio sayang aku wegah kelangan
Siji-sijine kowe tak eman eman
Ora tak baleni tresno sing koyo wingi
Kisah kisinan jangan terulang lagi

Yen ono kurang-kurangku
Yen ono salah luputku
Ngomongo terus terang sayangku

Ojo mok pendem dewe
Ojo sambat rono rene
Aku samar digawe nyaman liyane

Ngertio sayang aku wegah kelangan
Siji-sijine kowe tak eman-eman
Ora tak baleni tresno sing koyo wingi
Kisah kisinan jangan terulang lagi

Ngertio sayang aku wegah kelangan
Siji-sijine kowe tak eman eman
Ora tak baleni tresno sing koyo wingi
Kisah kisinan jangan terulang lagi

Kisah kisinan jangan terulang lagi