Lirik Lagu Sadar Posisi – Happy Asmara

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Sadar Posisi – Happy Asmara :

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Nadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe
Kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang
Undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki
Marang sliramu

Gandeng wes suwe
Jebul aku dudu jodone
Matursuwun.. Kowe wes tau
Gawe kisah ning uripku