Lirik Lagu Rasakno – Guyon Waton

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Rasakno – Guyon Waton :

Sak kedepe moto
Aku iso lali
Marang sliramu
Seng tau nglarani

Sak jembare roso
Sabarku neng ati
Wes ra bakal iso
Nompo kowe bali

Salahmu biyen
Kowe ngliyo ati
Ilangke roso percoyo ati iki
Nganti tekan tibo
Wayahe wes ganti
Kowe teguh
Inggal njaluk bali

Ora ngrumangsani
Aku seng paling setiyo
Aku seng paling gemati
Nanging kowe milih wong liyo

Aku ora perduli
Saiki kowe dilarani
Kowe disiyo siyo pasangan
Aku sing selalu ono

Saiki aku
Wes ora ono