Lirik Lagu Rasah Nyangkem 3 – Happy Asmara

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Rasah Nyangkem 3 – Happy Asmara :

Mending kowe anteng mbok uwis rasah nyangkem

Senengane rasan rasan kui bolone setan
Wanine yen neng mburi rawani neng ngarepan
Seneng golek kesalahan wes koyo wasit bal balan
Dasar otakmu kui kebak banyu peceran

Wayah konco susah kowe mesti sumringah
Wayah konco seneng kowe mesti gembreneng
Mending kowe anteng mbok uwis rasah nyangkem

Gayamu pancen elit introspeksi diri sulit
Lambemu pancen julid mentolo pengen tak jait
Kowe ojo seneng njiwit Yen ora pengen dijiwit
Sekali tak jiwit kowe mesti njerit njerit

Nyawang konco susah kowe mesti sumringah
Nyawang konco seneng Kowe mesti gembreneng
Mending kowe anteng mbok uwis rasah nyangkem

Pamite ngopi pesene es teh
Dadi priyayi mbok ojo dumeh
Mangane pecel lawuh ndas pitik
Ojo nganti kesel dadi wong apik

Senengane rasan rasan kui bolone setan
Wanine yen neng mburi rawani neng ngarepan
Seneng golek kesalahan wes koyo wasit bal balan
Dasar otakmu kui kebak banyu peceran

Gayamu pancen elit introspeksi diri sulit
Lambemu pancen julid mentolo pengen tak jait
Kowe ojo seneng njiwit Yen ora pengen dijiwit
Sekali tak jiwit kowe mesti njerit njerit

Nyawang konco susah kowe mesti sumringah
Nyawang konco seneng Kowe mesti gembreneng
Mending kowe anteng mbok uwis rasah nyangkem

Pamite ngopi pesene es teh
Dadi priyayi mbok ojo dumeh
Mangane pecel lawuh ndas pitik
Ojo nganti kesel dadi wong apik