Lirik Lagu Pingin Sayang – Happy Asmara (Pingin Ngomong Sayang Aku Dudu Sopo Sopomu)

Pelitabanten.com – Berikut Ini Lirik Lagu Pingin Sayang – Happy Asmara (Pingin Ngomong Sayang Aku Dudu Sopo Sopomu) :

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan, sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi mung kebedo ati
Pengenku mung siji koe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo koe seng luweh ndue bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan, sliramu dadi pikiran
Isuk awan bengi mung kebedo ati
Pengenku mung siji koe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku mung wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo…
Karo koe seng luweh ndue bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi mok gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis