Lirik Lagu Ojo Geton – Happy Asmara

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Ojo Geton – Happy Asmara :

Saiki kowe oleh nyiakke
Tresnoku sing tulus kanggo awakmu
Kowe oleh ngguyu diatas penderitaanku
Tapi kelingono karma menunggumu

Derita yang aku rasa
Ketika kubersamamu
Semua ‘kan ada balasnya
Takkan bisa kau hindarinya

Yen sok emben kowe getun, ojo bali karo aku
Mergo iso wae aku wis bahagia ro liyane
Yen sok emben kowe susah, ojo kelingan salahmu
Belajaro tekan masalalu, yen kowe iso dadi sing luwih apik

Saiki kowe oleh nyiakke
Tresnoku sing tulus kanggo awakmu
Kowe oleh ngguyu diatas penderitaanku
Tapi kelingono karma menunggumu

Derita yang aku rasa
Ketika kubersamamu
Semua ‘kan ada balasnya
Takkan bisa kau hindarinya

Yen sok emben kowe getun, ojo bali karo aku
Mergo iso wae aku wis bahagia ro liyane
Yen sok emben kowe susah, ojo kelingan salahmu
Belajaro tekan masalalu, yen kowe iso dadi sing luwih apik

Yen sok emben kowe getun, ojo bali karo aku
Mergo iso wae aku wis bahagia ro liyane
Yen sok emben kowe susah, ojo kelingan salahmu
Belajaro tekan masalalu, yen kowe iso dadi sing luwih apik
Yen kowe iso dadi sing luweh apik