Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan 2 – Dike Sabrina Ft Bintang Fortuna

Pelitabanten.com – Berikut Lirik Lagu Lungamu Ninggal Kenangan 2 – Dike Sabrina Ft Bintang Fortuna :

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan

Demi ayangku tak tulisne tembang rindu
Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku
Ora keroso nete iluh banyu moto
Amergo kowe tego ningal aku demi wong liyo

Aku ikhlas aku lilo snajan ati iki loro
Aku iklas aku lilo mugo kowe biso bahagio

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan

Demi ayangku tak tulisne tembang rindu
Lewat sepi wengi iki tak titipne roso kangenku

Ora keroso nete iluh banyu moto
Amergo kowe tego ningal aku demi wong liyo

Aku ikhlas aku lilo snajan ati iki loro
Aku iklas aku lilo mugo kowe biso bahagio

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan

Langit peteng katon mendung
Kowe gawe aku bingung
Arep njalok tulung
Bingung angonku nembung

Aku wes ikhlas berjuang
Kowe bilang dada sayang
Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan
Aku ora ngiro lungamu ningal kenangan

Pemerhati dan penikmat musik, bergabung dengan Pelita Banten pada tahun 2017 sebagai Jurnalis