Lirik Lagu LDR (Langgeng Dayaning Rasa) – Denny Caknan

Pelitabanten.com – Berikut Ini Adalah Lirik Lagu LDR (Langgeng Dayaning Rasa) – Denny Caknan:

Yen aku wis kangen sliramu
Mesem neng ngimpiku sayang
Yen aku kangen suaramu
Bisik no tembang manismu

Terusno koyok ngene neng uripku
Terus o sayang aku
Ra ono seng ngalang-ngalangi
Ra ono seng ngerusuhi

Filling neng angenku mung kowe
Seng paling ngerteni aku
Iso nompo kurange aku

Senajan mung suaramu
Ngademke ati
We ngucapne janji
We bakal mulih nemoni

Eluh tangis kangenmu
Nandes neng ati
Sampun ya sayangku
Ilangi banyu motomu
Lirihno suara tangismu
Cah ayu

Senajan mung suaramu
Ngademke ati
We ngucapne janji
We bakal mulih nemoni

Eluh tangis kangenmu
Nandes neng ati
Sampun ya sayangku
Ilangi banyu motomu
Lirihno suara tangismu
Cah ayu

Senajan mung suaramu
Ngademke ati
We ngucapne janji
We bakal mulih nemoni

Eluh tangis kangenmu
Nandes neng ati
Sampun ya sayangku
Ilangi banyu motomu
Lirihno suara tangismu
Cah ayu