Lirik Lagu Ati Iki Dudu Dolanan – TTM Akustik ft Putri Andien “Cerito Roro”

Pelitabanten.com – Lirik lagu ati iki dudu dolanan yang dibawakan oleh TTM Akustik bersama Putri Andien dengan Cerito Roro. Video lagu yang dunggah pada 14 Desember 2020 lalu, melalui channel youtube TTM AKUSTIK.

Berikut Lirik Lagu Ati Iki Dudu Dolanan – TTM Akustik ft Putri Andien “Cerito Roro”:

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal nglarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Baca Juga:  Lirik Lagu The One That Got Away Dan Terjemahan - Katy Parry

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Baca Juga:  Lirik Lagu Tik Tik Bunyi Hujan Ciptaan Ibu Sud

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni