Lirik Lagu Pamer Bojo versi Cendol Dawet, Nella Kharisma

Pelitabanten.com – Lagu Pamer Bojo yang diciptakan oleh seorang penyanyi Didi Kempot, banyak diminati dan dilirik oleh para penikmat lagu, hingga lagu tersebut diaransemen kembali oleh para penyanyi dengan versinya masing-masing.

Berikut Lirik Lagu Pamer Bojo versi Cendol Dawet Nella Kharisma:

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan
Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

sakno… sakno…

Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku

Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku