Beranda Lifestyle Lirik Lagu Sotya – Dru Wendra Wedhatama

Lirik Lagu Sotya – Dru Wendra Wedhatama

Lirik Lagu Sotya
Lagu Sotya - Dru Wendra Wedhatama (Tangkap Layar/YOUTUBE)

Pelitabanten.com – sotya yang ditulis oleh Dru Wendra Wedhatama, merupakan lagu single pertama dari Gapero Creative. lagu sedang tren dalam sepekan (17/03/2020) di penelusur google.

Berikut Lirik Lagu Sotya – Dru Wendra Wedhatama:

tulising kidungku
kanggo siro hapsarining kalbu

eseme kang manis madu
dasar ayu parasmu kang tanpo layu

nimas sasotyaning ati
yomung ndiko kang sawiji

langit bumi kang hanyekseni
nalikane ngucap janji ono lathi

yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu

nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
wes tak cobo nglalekke sliramu
nanging tak lali lali tan biso lali

tulising kidungku
kanggo siro hapsarining kalbu

eseme kang manis madu
dasar ayu parasmu kang tanpo layu

nimas sasotyaning ati
yomung ndiko kang sawiji

Baca Juga:  5 Rekomendasi HP Murah dari Samsung

langit bumi kang hanyekseni
nalikane ngucap janji ono lathi

yomung siji sesotyaku memanikku mung nimas wong ayu
panyuwunku mugo nimas ora lali marang janji setyamu

nanging kabeh kui muspro eling kalamun pupusing tresno
wes tak cobo nglalekke sliramu
nanging tak lali lali tan biso lali
nanging tak lali lali tan biso lali