Lirik Lagu Apa Kabar Mantan NDX A.K.A

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan NDX A.K.A
Lagu Apa Kabar Mantan - NDX A.K.A (Foto: Instagram @ndxakatv)

Pelitabanten.com – Lirik lagu apa kabar mantan yang diciptakan oleh Yonanda Frisna Damara dan dinyanyikan oleh NDX A.K.A musisi yang berasal dari jogja baru baru ini sedang populer diaplikasi Musik Streaming Populer JOOX. Video lagu yang tayang perdana pada 29 Maret 2021 melalui channel youtube NDXAKA TV.

Berikut Lirik Lagu Apa Kabar Mantan NDX A.K.A:

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi
Masalah percintaan tak pikir keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku
Kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
Mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane
Waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene

Baca Juga:  Cetak SDM Unggul, Telkomsel Lanjutkan program IndonesiaNEXT 2020

Tangise ati iki mergo kowe sing njalari
Bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi
Cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi
Terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi
Masalah percintaan tak pikir keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Raiso di baleni getun kui tibo mburi
Koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
Saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
Yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

Saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
Opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
Sementara tak ngene wae aku dewe wani
Matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

Baca Juga:  Lirik Lagu Reflection Mulan OST - Christina Aguilera

Mas kang mas sing sepurane tenan
Mbiyen tau gawe atimu kelaran
Tak kiro dee iki luwih sayang
Jebul akhire tresnoku nggo dolanan

Po ra kroso sampean tak kangeni
Pengen dadi siji kabeh dibaleni
Tulong ngertio isi ati iki
Sumpah matiku rabakal tak larani

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi
Masalah percintaan tak pikir keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi
Masalah percintaan tak pikir keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Baca Juga:  Lirik Lagu Loco - Itzy Hanggul dan Terjemahan