Beranda Lifestyle Lirik Lagu Lungo o – Happy Asmara

Lirik Lagu Lungo o – Happy Asmara

Lirik Lagu Lungo o
Lagu Lungo o - Happy Asmara (Tangkap Layar/YOUTUBE)

Pelitabanten.com – yang dinyanyikan oleh Happy Asmara, dirilis pada 30 Desember 2020 lalu, melalui channel FORTUNA ENTERPRISE. Hingga sudah ditonton sebanyak 4,2 juta kali.

Berikut Lirik Lagu Lungo o – Happy Asmara:

Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan kowe karo aku
seng tau ngancani susah senengmu
Nanging opo kenyataan
Kowe nglarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Baca Juga:  Lirik Lagu Tetap Disini - Tri Suaka